Föreläsningar

Överst på fakturan finns ditt deltagarkort som du visar upp vid föreläsningen. Bekvämast för både dig som medlem och oss är att du visar upp baksidan på ditt körkort.Varje termin erbjuder vi fem föreläsningsserier. Du betalar 200 kronor per serie.

Föreläsningarna är uppdelade i två delar som vardera pågår i 45 minuter. Mellan dessa har vi en paus på 30 minuter. Om du vill dricka kaffe måste du köpa biljett före föreläsningen. Kaffet betalar du antingen kontant 20 kr eller med Swish 123 612 3327.

Du kan endast göra anmälningar via Anmälan/Boka på denna hemsida.

När du anmält dig till en serie får du en faktura. Fakturan är också en bekräftelse på vilka aktiviteter du kommit med på, av dem du anmält dig till.

Överst på fakturan finns ditt deltagarkort som du visar upp vid föreläsningen. Bekvämast för både dig som medlem och oss är att du visar upp baksidan på ditt körkort.

Enstaka föreläsningar Du kan också välja att endast gå på en enstaka föreläsning ur en serie i mån av plats. Detta kostar 80 kronor för medlemmar och 100 kronor för icke medlemmar. Du betalar i samband med den föreläsning du vill besöka.

Coronatider
Se information på startsidan vad gäller föreläsningar hösten 2020.

No data was found
Filtrera på månad

Kontakt information

Expeditionstider:

Senioruniversitetet:

i samverkan med

Följ oss:

Scroll to Top