Toppbild Växjö övriga sidor

Styrelsen

Ordföranden har ordet

Styrelsen presenterar här programmet för höstterminen 2020…

Till alla SUV:s medlemmar

Vårterminen 2020 blev inte lik någon annan i Senioruniversitetets historia.

Den 17 mars fattade styrelsen beslut om att ställa in alla vårens aktiviteter. En pandemi hade drabbat vårt land och vi ville skydda våra medlemmar från att bli smittade av coronaviruset.
Personer över 70 år utgör som vi alla nu vet en särskild riskgrupp och i den åldern befinner sig ju de flesta av våra medlemmar.

Inställda aktiviteter för mycket arbete med sig i form av information till alla medlemmar, återbud till föreläsare, avbokning av lokaler etc. Dessutom har det varit ett omfattande arbete med att återbetala resterande delar av aktivitetsavgifterna till de medlemmar som så önskat. Hittills har pengar återbetalats till c:a 500 medlemmar. Många har också hört av sig och meddelat att de inte önskar några pengar tillbaka. Detta uppskattar vi. Ni kan vara säkra på att allt ni betalar in till Senioruniversitetet kommer tillbaka till er i form av intressanta, lärorika och roande programinslag.

Även om denna vår ser mörk ut hoppas styrelsen att verksamheten ska kunna starta som vanligt igen till hösten. I er hand håller ni således höstprogrammet för 2020. Det innehåller den vanliga blandningen av föreläsningsserier, studiecirklar, studiebesök, resor och kulturaktiviteter. En del nytt och en del som ni känner igen sedan tidigare. Vissa föreläsningar som skulle ägt rum under våren kommer nu
istället till hösten. Vi hoppas att ni alla ska hitta något som intresserar er.

Hemsidan kommer att öppnas för anmälningar onsdagen den 27 maj om inget oförutsett inträffar. Däremot kommer vi att avvakta med att sända ut aktivitetsfakturor för att inte riskera att behöva arbeta med nya återbetalningar. Fakturorna kommer därför att skickas ut först under augusti månad.

Under våren har vi också arbetat med att ta fram en ny och uppdaterad hemsida. Ta för vana att gå in på hemsidan www.suvxo.se någon gång i veckan för att ta del av nyheter, eventuella ändringar i programmet etc. Den del som gäller anmälningsförfarandet är dock helt oförändrad så där känner ni igen er.

Att använda sig av sociala medier blir alltmer vanligt – även bland seniorer. Vi ser också att allt fler följer Senioruniversitetet på Facebook. Där kan man ta del av vår information och själv komma med inlägg om vår verksamhet. För närvarande har vi cirka 520 följare och vi får fler för varje vecka som går. Kom med du också!

Vi vet inte hur våren och sommaren kommer att bli. Den osäkerheten får vi leva med. Vi i styrelsen
tänker på er och önskar er en skön sommar.

Vi hoppas verkligen att vi kan ses till hösten igen! Tills dess – ha det så bra!

Britt Segerberg
Ordförande

Styrelsen

bs2

Britt Segerberg

Ordförande

073-842 41 44

sigge

Sigvard Jacobsson

Vice ordförande

070-928 53 02

b2

Britt Albín

Sekreterare

070-407 85 93
evag

Eva Gustafsson

Kassör

070-790 62 84
eva

Eva Jordevik

Ledamot

070-858 55 27

paul

Paul Löfgren

Ledamot

0470-806 66
c2

Christina Magnéli

Ledamot

070-533 43 03
johan

  Johan Nilsson

  Ledamot

  0470-257 57

  britt marie

  Britt-Marie Palrén

  Ledamot

  070-678 46 66

  Anders

  Anders Råberg

  Ledamot

  0470-77 77 63
  ninnie

  Ingrid W Stålne

  Ledamot

  070-865 82 64

  Kontakt information

  Expeditionstider:

  Senioruniversitetet:

  i samverkan med

  Följ oss:

  Scroll to Top