Välkommen till SUV!


Senioruniversitetet Växjö

Senioruniversitetet, SUV är en politiskt, fackligt och religiöst oberoende förening, för seniorer – av seniorer, bildad 1991 i samverkan med Folkuniversitetet i Växjö.

SUV ingår i ett landsomfattande nätverk med ett 30-tal pensionärs-/ senioruniversitet. Verksamheten består av månadsmöten, föreläsningsserier, studiecirklar, studiebesök, resor samt konsert- och teaterbesök. Aktiviteterna äger som regel rum dagtid och omfattar många skilda ämnesområden. 

Vi anlitar gärna egna medlemmar som cirkelledare och föredragshållare. 

Nyheter!

Lugnet efter stormen

Vi vill tacka för en intensiv vecka med mycket ros men också mycket ris för vårt nya system. På grund av olika anledningar var vi tvungna att byta medlemsprogram. Detta blev tyvärr inte klart förrän i slutet av mars. Det blev en snabb introduktionstid då vi både skulle släppa en ny hemsida samt att framställa programkatalogen. Hela tiden dyker nya frågor från er och oss själva upp , dessa jobbar vi på tillsammans med Erik på CogWork, som upprättat programmet.

En fråga som många ställt är : Hur kan jag själv gå in och se mina bokningar mm

Detta görs genom länken  https://minaaktiviteter.se/session/new_user/

Klicka på den eller gå in genom       minaktiviteter.se   och då får du upp

                                                               Välkommen till Mina Aktiviteter     och under detta kommer det upp Inloggning  och du klicka på ny användare, där anger du förnamn efternamn och din mailadress som du har sen tidigare i våra system.

Med detta tror vi att många får svar på sina frågor som mailats till oss. Vi kommer försöka svara på alla insända mail efter hand samt så kommer även kvitto på bg betalningar dyka upp på mail/mina sidor så fort som möjligt.

Vi i styrelsen önskar alla gamla som nya medlemmar en varm och solig Pingsthelg och Nationaldag.

Kyrkor i närheten

Tyvärr måste vi meddela att kursen är fullbokad eftersom kursdeltagare flyttats över från våren 2022, då denna kurs ej genomförts

Värdegrund

”Vårt mål är att tillvarata och stimulera medlemmarnas sociala, kulturella och vetenskapliga intressen genom verksamhet i form av föreläsningar, studiecirklar, konsert- och teaterbesök, studieresor samt studiebesök m.m”